Wat doe ik?

'Puntjes op de i'

Hoe van een huis een thuis te maken? Een fantastisch en creatief proces waarin Art of Living de leiding kan nemen. Wederom gaat het hier om maatwerk; wat is er nodig om het huis geschikt te maken voor gebruik en hoe kan dat worden bereikt? Marquiette bewaakt de formule die hieruit komt rollen. Of dat nou gaat om het opnieuw indelen van een huis, de uitbouw van een serre of een volledig nieuwe inrichting. Daarbij zoekt en stuurt ze de externe partijen aan die de opdracht het best kunnen uitvoeren, van aannemer tot interior designer.

 

Dit proces kan zowel opspelen bij een nieuw aangekocht huis als bij een huis waarin al langere tijd wordt gewoond, maar u zich niet meer thuis voelt. Verkoop kan soms nog de enige juiste optie lijken. Art of Living laat zien dat dit niet altijd noodzakelijk is om (weer) gelukkig te worden. ‘Ik doe aan langetermijnplanning en wil niet gelijk naar een verkoopbord grijpen. Liever bied ik mensen mogelijkheden en middelen om het zo te maken dat ze weer blij zijn met wat ze hebben’, zegt Marquiette.

 

Het kan gebeuren dat mensen door bepaalde privéomstandigheden in een situatie komen waardoor ze denken dat ze weg moeten, terwijl dat niet nodig hoeft te zijn. Marquiette: ‘Het is niet in een mal te gieten. Soms kun je met kleine aanpassingen heel veel bereiken. Dat kan zijn het toevoegen van sfeer door het interieur te restylen, het verbouwen van een volledig huis, een werkkamer die zo wordt gemist aanbouwen, maar ook een huizenruil, een huis geschikt maken voor iemand die fysiek in een andere situatie is gekomen of soms een compleet huis amoveren en een nieuw huis bouwen op de zo geliefde plek. Ik bied al deze mogelijkheden voor we overgaan tot verkoop.’

+31 35 763 54 24

© 2020 by Marquiette Schaap | Privacy policy