"De Lingenskamp"

Lingenskamp 34, Laren

Show More

"De Lingenskamp"

 

Zo uniek komen wij ze zelden tegen!!

De vijf kernwoorden die deze “Parel in Laren" het beste omschrijven zijn;

Stijlvol, Karakteristiek, Privacy, Licht en Royaal.

Met gepaste trots presenteren wij, dit fantastisch ruim bemeten (445 m²) landhuis. Het huis werd gebouwd rond 1911 en hoe bijzonder is het dat het sindsdien altijd binnen één familie is gebleven. De villa staat op een royaal perceel van circa 4.500 m² en ligt optimaal op de zon (zuiden). De zeer ruime oprit en rondom prachtig aangelegde tuin met schitterende oude beuk, verwarmd buitenzwembad en diverse terrassen, versterken de Engelse sfeer van het huis en het gevoel van privacy en rust. 

 

De villa is gelegen op loopafstand van het centrum van Laren en bos en heide, van de hockey- en tennisclubs, waardoor dit huis ideaal is voor een familie met kinderen. Een ingrijpende verbouwing 10 jaar geleden heeft het geheel in technische topconditie gebracht.

Highlights

 

- Zeer centraal in Laren gelegen;
- Verwarmd buitenzwembad;
- 6 slaapkamers en 3 badkamers;
- Twee souterrains;
- Tuinsproei-installatie met eigen bron; 
- Verwarmde garage;
- Guesthouse/Compleet zelfvoorzienende studio, voorzien van keuken en badkamer

 

Kortom, een landhuis met deze uitstraling en allure vinden we zelden in midden in Laren. In deze warme gezinsvilla voelt u zich meteen thuis.

Show More

Begane grond

Ruime entree met de originele marmeren tegels, de indrukwekkende hal met een prachtig trappenhuis, garderobe, royaal toilet en kelder, met aangrenzende wijnkelder. 

 

Vanuit deze centrale hal is aan de voorzijde de zeer lichte en gezellige sfeervolle woonkamer gelegen, voorzien van hout gestookte haard met fraaie schouw en serre en-suite met openslaande deuren naar de tuin. Deze kamer is voorzien van vaste servieskasten, en eikenhouten vloer.  

 

Aangrenzend de tweede lichte woonkamer met eikenhouten vloer en openslaande deuren naar terras/tuin. Doorlopend via de hal bereikt u aan de andere kant van de villa, de tv kamer met aangrenzend de muziekkamer.

Show More
Show More
Show More
Show More

Begane grond

Aan de tuinzijde, is de ruime eetkamer die in verbinding staat met de zeer royale ca 65 m² grote eetkeuken (voormalig atelier). Door het zeer hoge plafond van 3.83 m in dit gedeelte wordt het nog ruimtelijker en lichter.

 

De keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur (bulthaup)en biedt toegang tot het terras op het zuiden en de prachtige tuin.

 

Naast de keuken is een separate entree gesitueerd met bijkeuken. Via de bijkeuken bereikt u de inpandige garage. Aan de achterzijde van dit gedeelte is de toegang tot het met keuken, badkamer en extra WC, dat ideaal zou zijn voor bijvoorbeeld een au-pair.

Show More
Show More

1ste verdieping 

Middels de prachtige brede bordestrap krijgt u toegang tot de eerste verdieping en de overloop. Aan het bordes is een ruime tuingerichte slaapkamer gesitueerd.


Via de laatste tredes omhoog, bereikt u de overloop met aan de westzijde twee royale slaapkamers. Tussen deze kamers is een badkamer gesitueerd voorzien van inloopdouche, toilet en een vaste wastafel.

 

Aan de voorzijde bevindt zich de derde slaapkamer, tweede royale badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, dubbele vaste wastafels en toilet, aangrenzend de walk-in closet.

 

Op het iets hoger gelegen gedeelte aan de achterzijde, bevindt zich de masterbedroom met uitzicht over de tuin.

Show More
Show More
Show More
Show More

2e verdieping

Middels een bordes trap, bereikt u de overloop met vaste kasten, zesde slaapkamer aan de westzijde, badkamer voorzien van ligbad en wastafel, separaat toilet.

 

Op deze verdieping bevindt zich tevens de aansluiting voor wasmachine/droger.

Show More
Show More

Souterrains

De villa beschikt over twee ruime sta hoge kelders, ideaal voor het maken van een gym en/of een sauna.

Tuin

De zeer fraai aangelegde tuin ligt rondom de villa en heeft onder meer een kunstgrasveld. Er zijn diverse terrassen en gazons waar u heerlijk kunt verblijven. De tuin biedt zeer veel privacy an aan het verwarmde zwembad voelt het alsof u op uw vakantiebestemming bent.

Garage

De verwarmde garage biedt ruimte voor tenminste één auto. De garage is voorzien van dubbele openslaande deuren. In de garage bevinden zich de benodigde zwembadinstallanties.​

Meer weergeven

In het centrum van Laren is een grote verscheidenheid aan winkels en restaurants. Met in de zomer de poffertjeskraam op de Brink waar het een gezellig samen komen is van mensen. Daarnaast kent het dorp nog een authentiek dorpscafé, Het Bonte Paard, waar jong en oud elkaar treft op het prachtig gelegen terras of aan de toog.

Laren heeft een lange traditie als kunstenaarsdorp. In de tientallen ateliers – vaak nog steeds in gebruik, zoals de jaarlijks georganiseerde Atelierroute laat zien! – is kunst van wereldklasse ontstaan.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • newspaper-square-rounded-interface-symbo

© 2020 by Marquiette Schaap | Privacy policy

Baerz-member .jpg