Referenties

Familie N.

Art of living is een heel betrokken makelaar, met veel creatieve ideeën, die altijd goed contact houdt en enorm geholpen heeft met de styling om het huis verkoop klaar te maken. Het persoonlijke contact van Art of living by Marquiette is een sterk punt. Daarnaast was het vooral ook een heel prettige samenwerking.

Michiel

Marquiette is meer dan een makelaar...ze inspireert en geeft je huis een nieuwe boost om het goed te verkopen. Van eerste gesprek tot laatste papierwerk alles goed en punctueel verzorgd. Zij en haar team geven het gevoel dat jij en je huis in het middelpunt staat en zijn ook altijd goed bereikbaar.

Pauline & Jan

Ons huis verkocht met Marquiette, huis aangekocht met Marquiette en nu de bouw- en interieurbegeleiding van hele stevige verbouwing van ons nieuwe huis met Marquiette.
 

 

Trefwoorden voor Marquiette: buitengewoon vakbekwaam, 100% betrouwbaar, goed bereikbaar, schakelt snel, zakelijk zonder gevoel te verliezen, to the point, no nonsens, helicopterview, top onderhandelaar, dynamisch. Met haar enthousiasme gaat zij ervoor, vasthoudend, maar vooruitschrijdend inzicht geeft ze alle ruimte! Wij hebben zoveel gehad aan al haar nieuwe ideeën en oplossingen..

Oscar & Ursula

Marquiette is een fantastische makelaar met een geweldig netwerk van mensen die je met alles helpen wat je bij de verkoop van je huis moet regelen.

1/3

Please reload

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • newspaper-square-rounded-interface-symbo

© 2020 by Marquiette Schaap | Privacy policy

Baerz-member .jpg