top of page

Referenties

familie 't hart

 

Ik zocht een makelaar die verder gaat dan het op funda aanmelden van mijn woning en maar “afwachten" wie erop af komt. September 2021 eerste kennismaking met Marquiette en ze bleek zeer doortastend te zijn.


Marquiette ging direct aan de slag binnen haar netwerk en na 3 uur kreeg ik een telefoontje van Marquiette of ik langs wilde komen op kantoor. Wat ik niet wist is dat ze direct is gaan bellen met geïnteresseerden binnen haar netwerk. Deze doortastende werkwijze resulteerde dezelfde dag in de succesvolle verkoop van mijn woning.

heer woltering

 

Ik had zelf het huis gevonden en geen zoekopdracht bij Marquiette maar wilde wel graag haar advies bij de aankoop. Dank Marquiette voor de waardevolle adviezen en je scherpe oog voor detail en proces.

dhr van haarlem​

 

Marquiette is een uitmuntende makelaar die het volledige proces van huisverkoop begeleid in nauwe persoonlijke samenwerking en met veel expertise. Ze heeft oog voor alle details en niets is haar teveel om het beste resultaat te bereiken. Haar warme persoonlijkheid en humor maken het extra plezierig!

.

0T3A3495.jpg
R32B4670.JPG

Ralph en nikita​

De verkoop van ons huis met Art of Living by Marquiette was next level. Haar betrokkenheid, aandacht en persoonlijkheid maakt haar onderscheidend en zeer succesvol.

 

We raden haar en haar team dan ook aan iedereen aan. Alsof ze hun eigen huis verkopen, zo betrokken zijn ze.

dhr van rijn​

Marquiette heeft uitstekend zicht op de regio en het prijssegment waarin onze woning zich bevindt. Door haar (internationale) connecties wist Marquiette de juiste geïnteresseerden te vinden. Met pijn in ons hart nemen we afscheid van onze familie woning maar wel met de gedachte dat Marquiette de juiste koper heeft gevonden. Veel dank ook aan Mariëlle.

jan willem​

Art of Living weet wat kopers belangrijk vinden in een huis. Zeer waardevolle toevoegingen in presentatie/design/opstelling van interieur van het huis aan kijkers. Ons huis werd ook in de geweldige fotopresentatie op funda merkbaar aantrekkelijker. Uitgekiende rondleidingen, inzicht biedend in de mogelijkheden die het huis heeft. Topprestatie dus!

roland & wendeline​

Een verhuizing en aankoop van een huis is een heel intensief traject, wat velen van ons maar een paar keer in hun leven doen! En daarbinnen neem je belangrijke beslissingen voor je eigen leven, meer op emotionele, dan rationele basis! Wat is het dan fijn dat je in zo’n proces begeleid wordt door iemand die juist die gevoelens begrijpt, maar tegelijkertijd heel objectief je mening spiegelt. Marquiette Schaap kan dat heel erg goed en koppelt die eigenschap aan een grote mate van professionaliteit en vakkennis. Zij ondersteunt waar nodig, maar initieert op ieder moment, alternatieven en nieuwe mogelijkheden. En dat met een aanstekelijk enthousiasme en voortdurende inzet, altijd met het belang van haar opdrachtgever op de eerste plaats! Wij zijn heel blij dat zij onze makelaar was.

Koos + tine tesselaar​

Het team van Art of Living heeft ons met enthousiasme, raad en daad bijgestaan. De betrokkenheid, deskundigheid maar bovenal de kennis van de lokale markt is een verademing. Bij transacties in het hogere segment is de discretie en het netwerk van Art of Living een cruciale succesfactor. Ik kan Marquitte en haar team van harte aanbevelen.

1.jpg

gerard & helen

In een oogopslag zag Marquiette wat ze 'anders' wilde in ons huis. Met relatief kleine veranderingen en het omgooien van de inrichting toonde ons huis anders en bijzonder en kwam het meer onder de aandacht in de markt. Na een traject van 1,5 jaar bij een andere makelaar waar niets tot weinig uit voortkwam qua bezichtigingen of adviezen, was de eerste kijker in het nieuwe traject met Marquiette ook de koper van ons heerlijke huis in Blaricum. 

 

De ontvangst van potentiële nieuwe eigenaren, het verhalend bezichtigen, het luisteren naar en het inleven in de wensen van zowel de verkoper en de koper en de followup na iedere bezichtiging maakt de samenwerking met Marquiette tot een feestje. Het gevoel dat je het samen doet is veel waard. Je huis verkopen is en blijft spannend van begin tot eind en Marquiette weet dit proces fantastisch te begeleiden en met succes voor beide partijen af te sluiten. 

fam. nolan​

​​Art of living is een heel betrokken makelaar, met veel creatieve ideeën, die altijd goed contact houdt en enorm geholpen heeft met de styling om het huis verkoop klaar te maken. Het persoonlijke contact van Art of living by Marquiette is een sterk punt. Daarnaast was het vooral ook een heel prettige samenwerking.

mirjan van kampen​

​Wij zijn heel blij met de bemiddeling van Art of Living by Marquiette (en hun samenwerking met Kappelle Onroerend Goed). Marquiette is een zeer vakkundige makelaar, bovendien helder en adequaat in haar communicatie. Zij heeft vooraf een plan gemaakt voor de styling van het huis. En heeft dit uitgevoerd in samenwerking met Walter van Walter+Roland uit Laren. Dit heeft ons huis een nieuwe frisse uitstraling gegeven waardoor het huis uiteindelijk heel snel verkocht is. Het verkopen van ons huis met Marquiette is alles bij elkaar een groot succes geweest.

Neuhuijsweg1A-Laren-1.jpg

pauline & jan

 

Wij hebben een bijzonder traject met Marquiette achter de rug: het verkopen van ons ruime huis met grote tuin in Blaricum tot het kopen van een kleiner huis met minder tuin in Laren. Geen gemakkelijke klus, het verkopen van een Rijksmonument! Dankzij de goede contacten van Marquiette met de gemeente en de Monumentencommissie en het denken in passende oplossingen met geduld en vasthoudendheid heeft Marquiette dit proces tot een heel goed einde gebracht. Enerzijds verplaatst Marquiette zich in de situatie van de potentiele koper, anderzijds is zij heel communicatief naar de verkoper, snel schakelen, geen onduidelijkheden. Wij hebben door Marquiette ondervonden, dat de uiteindelijke onderhandeling zowel absoluut zakelijk als plezierig kan zijn.

Ook bij de aankoop van ons nieuwe stekje stond de vakkennis van Marquiette voorop: locatie, bouw en de waarde. En het zien van mogelijkheden! Dankzij Marquiette zal de periode van de verkoop van ons dierbare huis een waardevolle fijne herinnering blijven.

Nu gaan we met Marquiette het nieuwe traject in: zij is begonnen met sparren, schetsen het geven van ideeën voor de verbouwing van het nieuwe huis. Haar vakkennis opent (schuif-, openslaande, hoge, dubbele....) deuren in ons nieuwe huis! Dank voor alles Marquiette, wij verheugen ons op jouw volgende begeleiding!

suzanne​​

​Ik had mijn droom al bijna opgegeven: wonen in Blaricum met paarden aan huis. Marquiette, onwijs bedankt voor het zoeken en vinden van onze prachtige nieuwe plek. Het hele traject heb jij niet alleen erg vakkundig begeleid maar ook scherp onderhandeld en ook werkelijk altijd met raad en daad klaar gestaan. Wij hebben deze samenwerking als bijzonder ervaren. Top gedaan, Marquiette!

simone & allard

De goede relatie met collega-makelaars en het luisterend oor van Marquiette v.w.b. de wensenlijst, brachten ons bij ons droomhuis. Als eerste bezichtigers en met Marquiette aan onze zijde, hadden we het gevoel dat het huis ons niet kon ontglippen. Hoewel wij door emotie geraakt waren en misschien een rose bril op deden, bleef Marquitte zeer rationeel de voors, maar vooral ook de tegens schetsen. Discreet, eerlijk, precies, nuchter, zakelijk, volhardend en professioneel zou ik het hele proces willen omschrijven. Het was een feestje!! 

SOO Media Herenweg 29 Breukeleveen (38).

Peter

Voor mij is het gevoel dat ik met iemand heb belangrijk, dat heeft o.a. te maken met weten waar ze het over heeft. Ook het leggen van verbinding tussen het huis en de potentiele koper, dat is een stap verder dan alleen het bepalen van de prijs. Ik vind dat ze zich beter kan verplaatsen, Marquiette heeft een zesde zintuig, ze leeft zich in in de klant en brengt dat iedere keer weer tot een succescvolle koop/verkoop. Dit is overigens het zoveelste huis wat ze voor mij doet!!

dig impressie woonkamer.jpg

helen & rutger

 

Marquiette heeft inmiddels bij meerdere aan- en verkopen bemiddeld waarbij vaak haar unieke talent om een huis te stylen en in de markt te zetten de doorslag gaf. Ook een project waarbij zij het beheer verzorgde liep tot volle tevredenheid. Ik zou haar dus altijd van harte aanbevelen.

michiel​

​Marquiette is meer dan een makelaar...ze inspireert en geeft je huis een nieuwe boost om het goed te verkopen. Van eerste gesprek tot laatste papierwerk alles goed en punctueel verzorgd. Zij en haar team geven het gevoel dat jij en je huis in het middelpunt staat en zijn ook altijd goed bereikbaar.

caroline slootman​

​Ongelofelijk tevreden over Marquiette en haar team, met een bak aan ervaring weet ze precies hoe de hazen lopen, ze is pro-actief, doortastend, professioneel , eerlijk en een fijn mens! De full service houdt niet op wanneer het huis aangekocht is, de after sales is net zo belangrijk voor haar. Een full service makelaar!

Eric​

​Ik heb Marquiette leren kennen als een buitengewoon professionele dame. Daarnaast is ze zeer toegankelijk, betrokken en heeft ze goede kennis van zaken. Met een gezonde dosis humor denkt ze vooral in oplossingen, nooit in problemen. Ze neemt het heft in handen en ontzorgt waar mogelijk. Heeft aan een half woord genoeg en is daarnaast communicatief zeer sterk. Kortom, een topper!

09 IdCostaln34 DK.jpg

madelon & conrad

 

​Samen met Marquiette hebben we op voor ons de ideale plek een nieuw huis gevonden. Ook bij de verkoop heeft Marquiette een belangrijke rol gespeeld door met haar gevoel voor styling een aantal aanpassingen te doen aan de inrichting waardoor wij tijdens de laatste maanden van de verkoop en oplevering nog heerlijk gewoond hebben op ons oude adres.

Art of Living - Singel 142-00047.jpg

danielle

 

Heel veel energie, toewijding, deskundigheid, kennis, grondigheid en persoonlijke begeleiding. Top makelaar.

robert pijselman

 

Marquiette en ik kennen elkaar inmiddels 15 jaar. Toen ze haar eigen makelaardij nog had in Laren had ze al een goede reputatie: zorgvuldig, integer en uiterst betrouwbaar. Twee jaar geleden heb ik Marquiette benaderd met de vraag of ze voor ons een onroerend goed portefeuille zou willen opbouwen. Ze is hier voortvarend mee aan de slag gegaan en heeft zeer zorgvuldig panden gezocht en aangekocht. Bij ieder project kijkt ze naar de mogelijkheden binnen de bestaande muren. Waar nodig past ze de indeling aan als dat commercieel beter is voor de verhuur en goed is voor het rendement. Vervolgens stuurt Marquette het aannemers team aan, bepaald de kleuren en de materialen.

 

Inmiddels heeft ze een aantal appartementen fantastisch verbouwd. Indelingen zijn geoptimaliseerd, extra slaapkamers zijn bedacht, keukens zijn verplaatst en compleet nieuwe badkamers bedacht en onder haar uiterst kritische leiding door aannemers gemaakt. Altijd op tijd, altijd bereikbaar en altijd op zoek naar de juiste spullen. Ze struint met veel plezier bouwmarkten af op zoek naar precies dat wat ze nodig heeft maar dan wel voor een goede prijs. Haar auto is vaak een rijdende opslagplaats. In ieder appartement staat een voorraad met verf zodat we waar nodig het snel kunnen bijwerken. Het zijn dit soort praktische dingen die Marquiette uniek maken. Onze appartementen zijn vaak gelijk verhuurd omdat ze zo smaakvol zijn afgewerkt met een afwijkende maar mooie kleurstelling en verrassende indeling. De leren handgrepen op de keukenkastjes maken het verschil. Onze huurders zijn blij en oprecht trots dat ze mogen wonen in deze 'juweeltjes'. Marquiette; you rock!

04chvd3413.jpg

oscar & ursula

Marquiette is een fantastische makelaar met een geweldig netwerk van mensen die je met alles helpen wat je bij de verkoop van je huis moet regelen.

bottom of page