top of page

Over

0T3A7707.jpeg

By marquiette

By Marquiette, Art of Living wordt het anders gedaan. Vanuit een kantoor dat aanvoelt als een thuis, verkopen en kopen Marquiette Schaap en haar team niet alleen huizen of nieuwe panden aan. Er wordt met een open blik gekeken naar de kansen van een locatie. Met als doel het optimaal benutten van de mogelijkheden van plek.

 

De eerste vraag die Marquiette je stelt wanneer je voor een verkoopgesprek aanklopt is: waarom? Wat zoek je op een nieuwe plek? En waarom vind je dat niet waar je nu woont? Met haar jarenlange ervaring in vastgoed, bouwprojecten en training als coach, kijkt ze namelijk verder dan bakstenen. A house is not a home when there’s no one there.

 

Een thuis maak je zelf; sfeer, oppervlakte en indeling kunnen worden aangepakt. maar een  plek verander je niet. Locatie, locatie, locatie. Marquiette en haar team kijken mee, met al hun ervaring, en zien de mogelijkheden die een plek te bieden heeft. Een situatie of huis kun je namelijk aanpassen aan je wensen, maar de plek niet.

 

Het is de passie voor wonen die Marquiette en haar team beweegt om voor elke klant op zoek te gaan naar de beste, unieke oplossing. Geen klant of woning is namelijk hetzelfde en elk project vraagt om een eigen aanpak. Er is immers niks persoonlijkers dan wonen. Het is een van de eerste levensbehoeftes en waarschijnlijk de grootste investering die je privé ooit zult maken. Een intensief en persoonlijk proces, waarbij u in Marquiette en haar team de juiste partners vindt om u te begeleiden. Of het nu is om u te helpen met het aankopen van een huis, het verkopen van uw woning, of samen tot de conclusie komen dat met de nodige aanpassingen uw huidige woning de plek is waar u uw woongeluk vindt.

hal van beek foto hans fonk.jpg

verkoop​

Het verkopen van een huis is teamwork. Als je je huis verkoopt met By Marquiette, Art of Living dan kun je erop rekenen dat je continu updates krijgt van Marquiette en haar team. Samen kom je immers tot het optimale resultaat: de hoogste opbrengst en de leukste kopers.

 

Ook dit is maatwerk: brengen we het huis publiekelijk op de markt of kijken we eerst binnen ons netwerk naar de juiste kopers? Met welke fotograaf werken we, hoe presenteren we het huis op de juiste manier? Optimaal wonen en leven in een huis is soms anders dan het optimaal presenteren voor verkoop. Komt een huis goed uit de verf, klopt de routing? Zijn er aanpassingen in het interieur nodig, moeten er meubels weg of juist worden toegevoegd? Soms kunnen kleine ingrepen een groot verschil maken. Ook in dit creatieve proces adviseert By Marquiette haar klanten met een plan op maat. 

 

Een eerlijke weergave is daarbij heel belangrijk: maak het niet mooier of groter dan het is. Het beste gevoel dat een potentiële koper kan krijgen als hij of zij de woning komt bezichtigen, is dat het klopt!

I49A2381.CR_corr.jpg

Aankoop​

Eigenlijk is er maar één ding belangrijk als je een huis koopt: de plek. Met dertig jaar ervaring in vastgoed, weet Marquiette in een oogopslag welke mogelijkheden een woning biedt, als de locatie klopt. Een gevoel van thuiskomen en sfeer creëer je vervolgens zelf. Daarom is het zo belangrijk om tijdens dit intensieve, persoonlijke proces goed te communiceren met elkaar. Waar ben je naar op zoek en wat mis je in je huidige woning? By Marquiette, Art of Living denkt met je mee en ziet kansen. Bovendien bewaken zij de ratio het emotionele proces dat een huis kopen met zich meebrengt. Met een objectief standpunt beoordelen ze huizen op wat ertoe doet.

Image by Mathyas Kurmann

internationaal netwerk​

Soms zit de juiste koper niet in Nederland en wil je een internationaal netwerk aanspreken. By Marquiette, Art of Living is aangesloten bij de internationale groep Baerz & Co, een bundeling van krachten van 30 prestigieuze makelaarskantoren in Nederland. Via Baerz & Co heeft by Marquiette, Art of Living toegang tot extra kanalen zoals nationale media en internationale vastgoedwebsites. Welke een groter bereik en daarmee grotere kans voor succesvolle verkoop geeft van de huizen in verkoop bij ons kantoor. Uw huis is hiermee niet alleen in Nederland zichtbaar voor een groot publiek, maar ook op meer dan 150 luxury home portals wereldwijd!

_32B2078.jpg

vacatures​

 

Heb je interesse in een baan bij ons op kantoor? Stuur dan een open sollicitatie naar hello@artoflivingbymar.com. Als we weer iemand zoeken en jouw profiel sluit daarbij aan, dan hoor je van ons!

bottom of page